Поръчка: (+359) 877 077 407

Начало / За нас / Блог / Контакти

0 продукта | 0лв.


Футболните екипи за 2021-22 г., които приближават феновете още по-близо до клубовете имNike проектира комплекти на ниво, което разбира огромното влияние на глобалния футбол върху местната култура. Може би никой друг спорт няма мащаба на красивата игра, независимо дали този мащаб измерва фенската маса или отпечатъка върху околната среда, който оставя след себе си.

И с двете мерки Nike обслужва ново поколение световни футболни фенове, като комбинира внимателен, оригинален дизайн на клуба с нисковъглеродни материали.

При проектирането за бъдещето чрез Move to Zero, Nike използва рециклиран полиестер, направен от пластмасови бутилки за вода, подход, който компанията използва за производството на своите футболни комплекти от 2010 година насам.

Рециклираният полиестер намалява емисиите на въглерод с до 30% в сравнение с необработения полиестер, помагайки за намаляване на въздействието на футболните екипи върху околната среда.

Разбира се, креативността на Nike в дизайна на комплекти все още е доста напред. Дизайнът на комплектите за гости подчертава различни точки на съприкосновение на идентичността на всеки клуб чрез местни знания, символична архитектура, богати цветови палитри и др. Футболните комплекти на Nike коментират културата за съвременния фен тук и сега.

Барселона

Лилавата цветова палитра за гостуващите комплекти на ФК Барселона осигурява модерен, прогресивен външен вид за гостуващите мачове на клуба. Червените и сините тапицерии са в съответствие с традицията на Blaugrana, а фразите „tots units fem força“ и „totes unides fem força“, които в превод означават „заедно по-силни“ в женски и мъжки словесни форми, са релефни в страничните ивици, за да означат единството на града около клуба. Символично лилавият цвят се използва за подчертаване на равенството между половете; комплектът е включен в кампанията на Barça „Повече от“, за да представи ангажимента на клуба към женския футбол и към женското лидерство в спорта.

„Мисля, че нашите по-млади фенове ще го харесат, той е толкова свеж и различен от всичко, което някога съм виждал“, казва халфът Айтана Бонмати. „Във всеки поглед откривате по-сложни детайли; това е перфектната тениска за представяне на този невероятен клуб с богата история.“

Едноцветният гребен отразява различни цветове в зависимост от гледката. Дънкова нишка в ризата заема от значката, докато вдъхновени от Senyera решетки от жълто и червено допълват деколтето.

Ливърпул

Комплектът за гости на Ливърпул за сезон 2021-22 г. е взаимстван от култовия класически комплект от 1996-97 година в каменната му бяла основа. Цветът също е символичен за Трите грации, колекцията от сгради, които съставят емблематичния силует на града. Раирането в яката и чорапа е съобразено с яркочервените детайли на домашните комплекти на клуба.

На тила 96-емблемата, обгърната от вечните пламъци, гордо стои в памет на 96-те деца, жени и мъже, загубили живота си в Хилсбъро.

"Мисля, че феновете ще харесат този футболен екип", казва полузащитникът Къртис Джоунс. "Това е перфектно отражение на града и можете да видите вдъхновението в целия дизайн с връщане към 90-те."
 


МЕНЮ

Начало
За нас
Блог
Поръчка и Доставка
Общи условия за ползване
Контакти
КАТЕГОРИИ

Мъже
Футболни отбори
Деца
Аксесоари
Промоции
Нови продукти

КОНТАКТИ

+359 877 077 407
info@temposport.eu

Понеделник - Петък - 9.00 - 17.30 ч.
Събота - 9.00 - 13.00 ч.


© 2023 TempoSport.eu, Всички права запазени.Политика за защита на личните данни.