Поръчка: (+359) 877 077 407

Начало / За нас / Блог / Контакти

0 продукта | 0лв.


Тази 20-доларова тениска на тайландски клуб е скандално добра!Новият домакински екип на тайландския Buriram United F.C. беше пуснат преди няколко дни. Ще се носи през тази 21-22 в Тайландска Лига 1.

Buriram United Football Club е професионален футболен клуб със седалище в Бурирам, Тайланд. Клубът е играл на най-високото ниво в тайландския футбол през по-голямата част от съществуването си и се състезава в Тайландската лига 1.

ТАЙЛАНД Е ИЗВЕСТНА СЪС СВОЯТА КАЧЕСТВЕНА ФУТБОЛНА ИНДУСТРИЯ.

Домашната униформа на Buriram United F.C. за сезон 2021-22 не съдържа лого на марка, а е направена от самите хора в клуба. Тайланд е известен със своята висококачествена индустрия за футболни фланелки и затова най-добрите (също фалшиви) фланелки обикновено идват от там.

Новият екип на Buriram United F.C. за сезон 2021-2022 г. има стилен външен вид върху традиционните тъмносини и бели цветове на клуба.

Това, което прави новата футболна фланелка на Buriram United F.C. извънредно, е релефният дизайн, който покрива цялата материя. Той е вдъхновен от традиционния тайландски дизайн, като включва и BRUTD за Buriram United.

Той се предлага с персонализирана поло яка за всеки. Емблемата е лека, но добре направено евтино пластмасово лого върху цялостния екип.

Харесват ли ти тези интересни дизайни на чужди тимове? Сподели ни във фейсбук!

 


МЕНЮ

Начало
За нас
Блог
Поръчка и Доставка
Общи условия за ползване
Контакти
КАТЕГОРИИ

Мъже
Футболни отбори
Аксесоари
Промоции
Нови продукти

КОНТАКТИ

+359 877 077 407
info@temposport.eu

Понеделник - Петък - 9.00 - 17.30 ч.
Събота - 9.00 - 13.00 ч.


© 2024 TempoSport.eu, Всички права запазени.Политика за защита на личните данни.